‘HOMERUN #1’ De Natuur

geplaatst in: Geen categorie | 0

met werk van IES SCHUTE nu te zien tot 7 juli bij de Willem Twee.

Rozenbottelpad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder de noemer Homerun biedt Willem Twee muziek en beeldende kunst aan Brabantse kunstenaars de mogelijkheid hun werk te tonen in een bijzondere context. De komende 5 jaar halen we iedere zomer één belangrijk kunstwerk uit de Nederlandse kunstcollectie naar Willem Twee. De 1e editie van Homerun heeft als thema De Natuur en het sleutelwerk is “Garden Awakening” uit 2018 van Marc Mulders. Het werk dient als opmaat voor de groepsexpositie.

Deelnemende kunstenaars:
Jasper van Aarle, Michiel van Bakel, Danielle van Broekhoeven, Tessa Chaplin, Paul Corvers, Mels Dees, Gerard Van Den Dobbelsteen, Mandy den Elzen, Anjès Gesink, Fred Geven, Noortje Haegens, Bas Ketelaars, Jenetta de Konink, René Korten, Fang Mij, Marc Mulders, Kathelijne Roosen, Ies Schute, Debbie Schoone, Shirley Welten, Helene de Winter en Jenny Ymker.

De definitie van ‘de natuur’ is niet eenduidig. Wat wij vandaag de dag verstaan onder ‘de natuur’ is een vorm van gecultiveerde natuur: een combinatie van ongerept en gecreëerd, ontstaan en bedacht. Deze tegenstellingen zijn ook zichtbaar in de tentoonstelling Homerun#1, De Natuur.

http://www.willem-twee.nl/event/homerun1-de-natuur/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.